Map Finder
Languages
E-mail Print

Newsletter pravila

Uredi podatke
 

PRIVACY POLICY - POLITIKA PRIVATNOSTI


1. Podaci pokriveni sustavom privacy policy


Podatke koje od Vas prvenstveno tražimo i koji su zaštićeni:

  • ime i prezime
  • adresa
  • e-mail adresa
  • broj telefona i/ili faxa
  • ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Vi možete u svako doba otkazati zaštitu nad ovim podacima, izričitom izjavom. Vi se možete u svako doba isključiti s naše mailing liste, čime Vaši podaci neće biti korišteni u Valamaru za promociju. U tom slučaju ih Valamar može koristiti samo u svoje interne svrhe, npr. radi informatičke statističke obrade podataka.


2. Svrha dobivenih podataka


Svi podaci koje Valamar d.o.o. Zagreb od Vas dobije, služe isključivo radi:
  • što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
  • osiguranja pružanja tražene usluge
  • ulaska u naš sustav nagradnih igara
  • promocije naših usluga
  • naše interne statističke obrade podataka

Valamar d.o.o. odgovorno jamči da će isti podaci biti korišteni samo u tu svrhu. Svrha korištenja podataka je u ostvarivanju kontakta s Vama (kako bismo Vam mogli poslati informacije poštom, faksom, elektroničkom poštom, telefonom i sl.), ukoliko bi došlo do potrebe da Vas brzo kontaktiramo, ili u okviru ulaska u statističku obradu podataka, ali samo radi naših internih potreba i istraživanja tržišta. 


3. Vrijeme trajanja privacy policy


Jednom kad nam dostavite podatke i pristanete da Vas kontaktiramo ulazite na našu mailing listu.Trenutak ulaska jest Vaš pristanak da Vas se kontaktira. Zaštita privatnosti Vaših podataka postoji trajno. U svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. 


4. Sadržaj privacy policy


Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka, jer je to protivno našoj politici o privatnosti.Valamar se drži stroge politike "no spam". Tražimo Vaše posebno dopuštenje ako želite da Vas kontaktiramo glede specijalnih ponuda i akcija.Valamar ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije. 

5. Promjena podataka


U svakom nam se trenutku možete obratiti ako ste promjenili e-mail adresu ili neki drugi podatak na temelju kojeg Vas kontaktiramo. Do tog trenutka koristimo u navedene svrhe Vaše stare podatke. 


6. Vaša suglasnost


Popunjavajući formulare na ovoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne, da ste poslovno sposobni, da imate sva prava sklopiti ovaj posao, te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše privacy policy i u njoj navedenim uvjetima. 


7. Transparentnost


Ako odlučimo mijenjati našu privacy policy, promjene ćemo postaviti na ovu stranicu tako da možete neprestano imati uvid u njih. Te promjene će vrijediti i u našem međusobnom odnosu kao da su postojale prije Vašeg ulaska na mailing listu, ukoliko su u skladu s pozitivnim hrvatskim propisima i ukoliko Vas ne zakidaju u nekim stečenim pravima.

Događaji

 

Newsletter

Ispunite potrebna polja

...