Map Finder
Languages
E-mail Natisni

POLITIKA ZASEBNOSTI

Uredi podatke
 

PRIVACY POLICY - POLITIKA ZASEBNOSTI


1. Podaci pokriveni sustavom privacy policy

 


Podatki, pokriti s sistemom privacy policy/Podatki, ki jih od Vas zahtevamo in ki so zaščiteni so:

  • ime in priimek
  • naslov
  • elektronski naslov
  • številka telefona in/ali faxa
  • ter ostali podatki, ki ste nam jih omenili in za katere želite, da ostanejo skrivnost

Vi s svoje strani lahko kadarkoli prekličete zaščito teh podatkov, in sicer z izrecno izjavo. V vsakem trenutku se lahko izključite iz naše mailing liste in v tem primeru vaših podatkov ne bomo uporabili za promocijo. V tem primeru jih Valamar lahko uporablja le v svoje interne namene, npr. zaradi računalniške statistične obdelave podatkov.

2. Namen pridobljenih podatkov


Vse podatke, ki jih posredujete Valamar d.o.o. Zagreb, se uporabijo izključno za:

  • bolj učinkovit odgovor na vaše povpraševanje,
  • zagotovitev opravljanja zahtevane storitve,
  • vključitev v naš sistem nagradnih iger,
  • promocijo naših storitev,
  • našo interno statistično obdelavo podatkov.

Valamar d.o.o. odgovorno zagotavlja, da bodo vaši podatki uporabljeni izključno v ta namen. Namen uporabe podatkov je vzpostavitev stika z vami ( informacije po pošti, faxu, elektronski pošti, telefonu in podobno), če bi bilo kdaj potrebno hitro vzpostaviti stik z vami, ali pa v okviru statistične obdelave podatkov, vendar izključno za naše interne potrebe. in zaradi raziskave tržišča.


3. Čas trajanja politike zasebnosti


Ko ste nam že posredovali podatke in soglašali s tem, da vas kontaktiramo, vas bomo uvrstili na našo mailing listo. Trenutek uvrstitve na mailing listo je prejem vašega soglasja. Zaščita zasebnosti vaših podatkov je trajna. V vsakem trenutku lahko zahtevate, da vas izbrišemo z naše mailing liste. 


4. Vsebine privacy policy podatkov


Vaš elektronski naslov in vaši osebni podatki niso na prodaj, ne oddajamo jih ter ne dajemo tretjim fizičnim in pravnim osebam na razpolago brez vašega soglasja, ker je to v nasprotju z našo politiko zasebnosti. Valamar strogo spoštuje politiko "no spam". Od Vas bomo zahtevali posebno soglasje, če želite, da vas obveščamo o naših posebnih ponudbah in akcijah. Valamar ne odgovarja za naključne napake ali napake zaradi višje sile ali zaradi drugih objektivnih okoliščin, s katerimi je povzročena naključna kršitev zagotovljene zaščite vaših podatkov, vendar zagotavlja, da bo napaka odpravljena v najkrajšem možnem času.


5. Sprememba podatkov


Vedno se lahko obrnete na nas, če ste spremenili elektronski naslov ali drug podatek, na podlagi katerega vas kontaktiramo.Do tega trenutka uporabljamo vaše stare podatke v navedene namene.  


6. Vaše soglasje


Ko izpolnite obrazce na tej strani, jamčite, da so podatki, ki jih posredujete, točni, da ste poslovno sposobni, da imate pravico skleniti ta posel, ter da v celoti soglašate z določili naše privacy policy ter v njej navedenimi pogoji.  


7. Transparentnost


Če se odločimo spremeniti našo privacy policy, bomo spremembe objavili na tej spletni strani, s tem pa vam omogočamo stalen vpogled vanje. Te spremembe bodo veljale tudi v našem medsebojnem odnosu, kot da so obstajale pred vašo uvrstitvijo na mailing listo, in sicer če so v skladu z veljavnimi hrvaškimi predpisi ter če se z njimi ne zmanjšajo vaše že pridobljene pravice. 

Dogodki

 

Newsletter

Izpolnite potrebna polja

...