Map Finder
Languages
E-mail Natisni

Poreč

Uredi podatke
 

Duh Hrvaške je povzet v Poreču - skrinji z zakladom, ki vsebuje elemente zgodovine, športa in sprostitve in zajema najboljše dele preteklosti ter sedanjosti, naravno in ustvarjeno iz strani človeka.   

Ob sprehodu skozi starodavno središče mesta boste videli rimske prizore, kot so Lapidarij in Eufrazijeva bazilika. V lokalih na ulici, družinskih gostinskih objektih in sodobnih restavracijah boste uživali v nedvomnem okusu Istre.

Tudi v okolici sta svežina mediteranske flore in gozd razloga rajske naravne lepote, ki se razprostira proti enim izmed najboljših plaž, označenih z Modro zastavo na Jadranskem morju.  Vendar, obstaja še en vidik, ki je krona slave Poreča. To mesto s svojimi izjemnimi objekti privablja športne zvezde iz vseh koncev sveta. Ne glede na starost, raven kondicijske sposobnosti ali športa, ki ga imate radi, se bo za vsakogar nekaj našlo. Družine se lahko odpravijo na vožnjo s kolesom po treh obalnih stezah, se v kristalno čistem morju potapljajo s pomočjo opreme ali le z dihalko, sodelujejo v različnih vodnih športih ali izpopolnijo svoje veščine v tenisu, odbojki na pesku, badmintonu in številnih drugih tekmovalnih športih. 

Poreč zajema duh Istre tako kot niti eno drugo mesto, posebej poleti, ko so njegove ulice izpolnjene s pogledi na umetnike iz vseh področij ustvarjalnosti, z njihovimi zvoki in veščinami, ki so navdihnjeni z utripom in vzdušjem središča hrvaškega turizma

Dogodki

 

Newsletter

Izpolnite potrebna polja

...